Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Ζεστό νερό δωρεάν από τον ήλιο

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι η απλούστερη και η γνωστότερη ηλιακή συσκευή. Είναι ένα ενεργητικό ηλιακό σύστημα που ζεσταίνει νερό χρησιμοποιώνατς την ηλιακή ενέργεια. Αποτελεί μία από τις «καθαρότερες» και πλέον αποδοτικές συσκευές που αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια.

Με την αρχή του θερμοσιφώνου επιτυγχάνεται η κυκλοφορία με φυσικό τρόππο χωρίς μηχανικά μέρη, ενώ η θέρμανση του νερού γίνεται με την εκμετάλλευση του φαινομένου του θερμοκηπίου που αναπτύσσεται στους συλλέκτες του.

Η έξυπνη λύση στην ηλιοθερμία

Η συνεργασία μας με πρωτοπόρες και πιστοποιημένες εταιρίες στο χώρο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέρει γρήγορα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα κορυφαίες λύσεις στον τομέα της ηλιοθερμίας. Κατασκευασμένοι με τεχνογνωσία και εμπειρία ετών οι ηλιακοί μας θερμοσίφωνες εγγυώνται τη μέγιστη δυνατή απόδοση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Photostream

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η TD Τσιμήτρης δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης από το 1992. Η πολύχρονη εμπειρία και τα εξειδικευμένα στελέχη της, την καθιστούν πρωτοπόρο στο χώρο της Εξυπνης και Καθαρής (πράσινης) Ενέργειας. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί όλον τον Ελλαδικό χώρο. περισσότερα